Koko viikko täynnä haasteita, jännitystä, itsensä ylittämistä, hulvattomia tilanteita, uskomattomia yllätyksiä… Sitä kaikkea on selviytymiskilpailu Hauki Camp!

Hauki Camp käynnistyy lauantaina 2.3.2013 klo 11 upeilla avajaisilla Uudenkaupungin torilla. Tervetuloa seuraamaan hulvattomia ohjelmanumeroita ja kannustamaan oma suosikkijoukkue selviytymisleiriviikon alkuun. Tämän tapahtuman jälkeet olet taatusti haavi auki! Muista poiketa samalla myös ostoksilla. Keskustan putiikit ja puodit ovat koko Hauki Campin ajan pullollaan loistavia kampanjatarjouksia.

Mikä kumman Hauki Camp?
Hauki Camp on Uudenkaupungin torilla 2.−9.3.2013 järjestettävä selviytymiskilpailu. Kilpailussa koetellaan osallistujien nokkeluutta ja näppäryyttä mitä moninaisimmissa tehtävissä ja lajeissa. Kilpailijat asuvat koko viikon alkeellisissa leirioloissa ja suorittavat tehtäviä keskellä kaupungin keskustaa.
Seuraa päivän kisatapahtumia Youtubessa ja Facebookissa tai tule paikalle kannustamaan oma suosikkijoukkueesi voittoon. Voittajajoukkue pokkaa 9.3. klo 11 alkavassa finaalissa itselleen 5000 euroa sekä tietysti Hauki Camp -voittaja tittelit. 

Tykkää ja seuraa Facebookissa tästä!

Lisätiedot: haaviauki@uusikaupunki.fi

Hauki Campin järjestäjinä toimivat Uudenkaupungin kaupunki sekä Uudenkaupungin yritykset ja yhteisöt.